17 Şubat 2012 Cuma

Kurt Kanunu 1.bölüm Tek Parça 720p Hd izle

0 yorum
 
Kurt Kanunu 1.bölüm Tek Parça 720p Hd izle







Devamını Oku...

Kurt Kanunu Dizisi Canlı izle

0 yorum
 
Kurt Kanunu Dizisi Canlı izle-Kurt Kanunu Dizisi hd izle-Kurt Kanunu Dizisi Online izle -


 

                                                                                                 
Sitene Canlı TV Ekle
Devamını Oku...

Kurt Kanunu Dizisi Sitemap-SiteHaritası-RSS-Arşivi-Tüm Konular

0 yorum
 


Kurt Kanunu Dizisi Sitemap-SiteHaritası-RSS-Arşivi-Tüm Konular


Devamını Oku...

Kurt Kanunu Dizisi 2.bölüm Fragmanı izle

0 yorum
 
Kurt Kanunu Dizisi 2.bölüm Fragmanı izle



Devamını Oku...

Kurt Kanunu Dizisi 1.bölüm Fragmanı izle

0 yorum
 
Kurt Kanunu Dizisi 1.bölüm Fragmanı izle



Devamını Oku...

Kurt Kanunu Dizisi 2.bölüm Özeti

0 yorum
 

Kurt Kanunu Dizisi 2.bölüm Özeti

Kara Kemal`in kendisini aradığını öğrenen Abdülkerim telaşlanmıştır. Kara Kemal`e suikasttan bahseder.Kara KemalBallı Naciye`yle konuşur. Abdülkerim ise Ballı Naciye kendisini ele vermediği için memnundur. Ama bu olay duyulduğunda ucunun Küçük Efendi`ye dokunmasından ve ona zarar gelmesinden korkmaktadır. Onu bir an önce kaçırmak istemektedir. Suikast planını öğrenen Kara Kemal ise oldukça sinirlenmiştir. Bir an evvel bu olayın detaylarını öğrenmek ve bu suikasta engel olmak ister. Ancak karşılaşacağı zorluklar, tahmin ettiğinden çok daha fazladır.
Devamını Oku...

Kurt Kanunu Dizisi 1.bölüm özeti

0 yorum
 

Kurt Kanunu Dizisi 1.bölüm özeti

Zamparalığı ile meşhur olan Abdülkerim, suikast ekibinin de içinde bulunduğu Gülcemal vapurundan son anda inen kadının Laz İsmail’in kapatması Ballı Naciye olduğunu fark eder etmez Ballı Naciye’nin evinin yolunu tutar. Abdülkerim,Ballı Naciye ile gününü gün ederken, Baytar RasimAbdülkerim’i aramaktadır.Baytar Rasim, suikast ekibinden Ziya Hurşit’in hükümetle bağlantı kurduğunu duymuş, durumun hemen Kara Kemal’e iletilmesi gerektiğini düşünmüştür. Ama işin garip tarafı, Kara Kemal’in hiçbir şeyden haberi yoktur.Abdülkerim, sonunda Kara Kemal’e gerçeği söylediğinde, Kara Kemal henüz zamanı olduğunu düşünerek, başlangıçta suikastı engellemenin yollarını araştırır. Önce suikastla ilgili kişileri sorguya çeker. Daha sonra suikast ekibine ulaşmaya çalışır. Akabinde İstiklal mahkeme üyelerinden Kel Ali ile bağlantı kurmaya çalışır. Fakat, her attığı adımda, işin içine girdiğini ya da bir şekilde içine sokulmaya çalışıldığını hisseder...
Devamını Oku...

Kurt Kanunu Dizisi Oyuncusu Kemal Topal Kimdir ?

0 yorum
 

Kurt Kanunu oyuncularından biride Kemal Topal.Kemal Topal 15 Ekim 1962'de Ankara'da doğdu.Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu.

Rol aldığı projelere bakacak olursak;Kurt Kanunu,İyilik Kervanı,Kurtlar Vadisi Terör,Hürrem Sultan,Estağfurullah Yokuşu,Şarkılar Seni Söyler,Bir İstanbul Masalı,Aşk Meydan Savaşı,Ekmek Teknesi,Tatlı Hayat,Yasemince ve Çiçek Taksi..

Pana Film'den Kurt Kanunu Yakında TRT 1'de Başlıyor..
Devamını Oku...

Kurt Kanunu Dizisi Oyuncusu Bülent Düzgünoğlu Kimdir

0 yorum
 

Yakında TRT 1'de başlayacak olan Kurt Kanunu'nun bir diğer oyuncusudaBülent Düzgünoğlu oldu..Bülent Düzgünoğlu 1973 doğumlu.

Bülent Düzgünoğlu;Herşeye Rağmen,Aşk Bir Hayal,Hayatın Tuzu,Kasaba,Gece Gündüz,Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz,Hakkını Helal Et,Suç Dosyası,Şifacı,Pars Kiraz Operasyonu,Deliyle Geçen Gece gibi projelerde rol almıştır.

Kemal Tahir'in ölümsüz eserinden Kurt Kanunu Yakında TRT 1'de
Devamını Oku...

Kurt Kanunu Dizisi Oyuncusu Ferhat Yılmaz Kimdir ?

0 yorum
 

Kurt Kanunu oyuncularından biriside Ferhat Yılmaz..Ferhat Yılmaz'ı ben Yılan Hikayesi'nde hatırladım.Bayağı eğlendiriyordu bizleri orada..Bakalım Kurt Kanunu Dizisi'ndeki rolü nasıl olacak..

Ferhat Yılmaz 18 Aralık 1973 İstanbul doğumlu.Kadıköy Halk Eğitimi Tiyatro bölümü mezunu.8 yıl profesyonel radyo programcılığı yaptı.Best FM ve Radyo D'de Pembo Show - Pembo Mıx olarak bilinir. 1 yıl Okan Bayülgen ZAGA'DA oyunculuk yaptı.

Rol aldığı yapımlar bir göz atalım..
Kurt Kanunu,Zoraki Başkan,Büyük Buluşma,Maskeli Beşler:Kıbrıs,Düğün Şarkıcısı,Süper Kardeşler,Nekrüt,Babam Adam Olacak,Şöhret Okulu,Kutsal Damacana,Çok Özel Tim,Kuşdili,Ah Polis Olsam,Balıketi,Organize İşler,Canın Sağolsun,Beşinci Boyut,Şubat Soğuğu,Serseri,Kumsaldaki İzler,Kuzenlerim,Yılan Hikayesi,Cinlerle Periler,Çarli İş Başında,Bizim Mahalle ve İbret..

Ferhat Yılmaz Hakkında Yorumlarınızı Bekliyoruz..
Devamını Oku...

Kurt Kanunu Dizisi Oyuncusu Ferda İşil Kimdir ?

0 yorum
 

Kurt Kanunu oyuncularından biride Ferda İşil.Ferda İşil,son olarak Kurtlar Vadisi Pusu'da Hamit'in annesi karakteri ile ekranlara gelmişti..

Ferda İşil'da Kurtlar Vadisi Pusu'dan Kurt Kanunu'na geçen oyuncular kervanına katıldı.
Devamını Oku...

Kurt Kanunu Dizisi Oyuncusu Yüksel Arıcı Kimdir ?

1 yorum
 

Yüksel Arıcı,Kurtlar Vadisi'nde de oynamıştı hatırlayacağınız gibi..Hanginiz unutmuştur ki zaten :))) Kurtlar Vadisi'nin meşhur Pala'sı Yüksel Arıcı'daKurt Kanunu'nda rol alacak bir diğer isim..

Yüksel Arıcı en son Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp,yönettiği New York'ta Beş Minare adlı sinema filminde oynamıştı..

Pana Film'in yapımcılığını yaptığı Kurt Kanunu yakında TRT 1'de!.
Devamını Oku...

Kurt Kanunu Dizisi Oyuncusu Seda Yıldız Kimdir ?

0 yorum
 

Seda Yıldız ismi size bir yerlerden tanıdık geliyor değil mi? Evet dediğinizi duyar gibiyim..Seda Yıldız,Kurtlar Vadisi Pusu'da da rol alıyor..Yaşar Ağakarakterini başarıyla canlandırıyor..

Kurtlar Vadisi Pusu'daki rolü devam edecek mi henüz bunu tam olarak bilmiyoruz..Ama Kurt Kanunu'nda ki rolü devam edecek..

Rol aldığı yapımlara bir göz atalım,Suçlu Gençlik,Paranın Esiri,Kuyucaklı Yusuf,Gönül Dostları,Bizim Aile,Çiçek Taksi,Böyle mi Olacaktı,Tatlı Hayat,Sırlar Dünyası / Sır Kapısı,Beşinci Boyut,Kuşku,Mühürlü Güller,Asla Unutma,Büyük Buluşma,Emanet Kız,Yağmurdan Sonra,Kül,Kaybolan Yıllar,Tövbe,Binbir Gece,Baba Nasihati,Veysel Karani,Rızk,Anneler Günü,Bilal-i Habeşi,Kollama,4.Osman ve Kurtlar Vadisi Pusu..
Devamını Oku...

Kurt Kanunu Dizisi Oyuncusu Funda İlhan Kimdir ?

0 yorum
 

Kurt Kanunu oyuncularından bir diğeri de Funda İlhan..Funda İlhan daha öncesiPana Film'in bir diğer projesi olan Makber'de de rol almıştı..

Oyuncunun rol aldığı yapımlara topluca bir göz atacak olursak;Mühürlü Güller,Sayın Bakanım,Ömer Seyfettin:Niçin Zengin Olamamış - Zeytin Ekmek,Gümüş,Oyunlarla Yaşayanlar,Fikrimin İnce Gülü,Ağlamak Yok,Karadağlar ve Makber..


Oyuncumuza Kurt Kanunu Dizisinde Başarılar Diliyoruz..
Devamını Oku...

Kurt Kanunu Dizisi Oyuncusu Ahmet Somers Kimdir

0 yorum
 

Yakında TRT ekranlarında başlayacak olan Kurt Kanunu'nda oyuncu tanıtımlarına devam ediyoruz..

Sıradaki isim ise Ahmet Somers.Rol adlığı yapımlar ise şöyle;Dost Eller,Sınıf,Vali veSon İstasyon..
Ahmet Somers,1979-1985 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gösteri Sanatları Ana Bilim Dalı Tiyatro-Oyunculuk Bölümü mezunu..

Ahmet Sömers'e Kurt Kanunu Dizisi'nde Başarılar Diliyoruz..

Kurt Kanunu Dizisi Oyuncusu Ahmet Somers Kimdir

Devamını Oku...
16 Şubat 2012 Perşembe

Kurt Kanunu Dizisi Oyuncusu Uğur Arslanoğlu Kimdir

0 yorum
 

Kurt Kanunu oyuncularından biriside Uğur Arslanoğlu.Kendisini Kurtlar Vadisi Pusu'dan da hatırlayacaksınız..Zaza'nın düşmanı Murat karakterini canlandırıyordu. Uğur Arslanoğlu 22 Kasım'da doğdu.Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesinde okudu.

 Rol aldığı yapımlar ise şöyle;Tuzu Kurular,Kırık Ayna,Tatlı Hayat,Aslı ile Kerem,Şıhsenem,Berivan,Martılar Açken,Başımın Belası,Bir Zamanlar Anadoluda,Hür Adam,Kurtlar Vadisi Pusu ve son olarakta Kurt Kanunu.
Devamını Oku...

Kurt Kanunu Oyuncusu Cenan Çamyurdu Kimdir

0 yorum
 

Kurt Kanunu oyuncularından biri de Cenan Çamyurdu..Cenan Çamyurdu1970 yılında doğmuş.Rol aldığı yapımlar ise şöyle;
Yasemince,Cumhuriyet,Deli Yürek,Aşkına Eşkiya,Aşk Meydan Savaşı,Bir İstanbul Masalı,Kurtlar Vadisi,Bedel,Balans ve Manevra,Yabancı Damat,Şeytan Ayrıntıda Gizlidir,Aliye,Güz Yangını,Emret Komutanım,Ah Polis Olsam,Kabuslar Evi:Hayl-i Cihan,Cemile,Arka Sokaklar,Hırsız Polis,Menekşe ile Halil,Kavak Yelleri,Derdest,Kız Takımı,Dedektif Biraderler,Kollama,Canım Ailem,Doktorlar,4.Osman,Kahramanlar,Bu Kalp Seni Unutur mu?,Papatyam,Melekler Korusun,Umut Yolcuları,Kayıp Aranıyor ve son olarak ta Kurt Kanunu..
Devamını Oku...
 
| UÇURUM DİZİSİ İZLE | UÇURUM SON BOLUM İZLE | Kurt Kanunu Dizisi izle | KURT KANUNU SON BOLUM İZLE | USTURA KEMAL İZLE | USTURA KEMAL SON BOLUM İZLE | Yabancı Dizi Fragmanları | Yabancı Dizi Önerileri | HayatDevamEdiyor izle | Hayat Devam Ediyor Dizisi |